Zoovet: el programa de gestió per la teva clínica veterinària

25-02-2019
ZooVET és un software de gestió pensat per centres veterinaris, amb l'objectiu de gestionar de forma integral, tots els aspectes de la gestió de la clínica de petits animals. 
A diferència d'altres programes de gestió, Zoovet neix i es desenvolupa amb l'experiència REAL en la gestió d'una clínica veterinària, anticipant-se a les necessitats reals i compta amb un servei tècnic personalitzat per resoldre qualsevol qüestió que pugui sorgir després de la seva implementació.
L'objectiu de ZooVET és millorar i facilitar la gestió de la teva clínica, amb un programa pràctic i intuïtiu. Simplifica la coordinació de les visites, la gestió de l'estoc, l'accés a la informació de cada client i pacient, així com el control de la informació econòmica i de facturació

Per què necessites un programa de gestió de la teva clínica veterinària?
-Millorar la rendibilitat del teu negoci amb un sistema de gestió integra
-Optimitzar el temps dels treballadors
-Personalitzar i millorar l'atenció al client
-Fidelitzar el client
-Millorar la comunicació amb el client gràcies als recordatoris, promocions i newsletters

Avantatges de ZooVET:
-Agenda millorada i totalment configurable, per estalviar temps i recursos.
-Gestió de les visites: Redueix les esperes, ofereix un servei de millor qualitat i coordina el treball dels professionals. Totalment personalitzable segons data, franja horària, servei ofert, calendari del centre i fins i tot, horari dels empleats.
-Millor visualització de les fitxes dels clients, amb un fàcil i ràpid accés a tota la seva informació i històrics.
-Finestra VISITA amb tota la informació a un sol clic: historial, analítiques, recordatoris, receptes, pesos, pressupostos, ...
-Recordatoris via correu electrònic o SMS per fidelitzar el client, amb un seguiment dels recordatoris i el seu èxit.
-Fàcil accés a tota la informació econòmica: cobraments, formes de pagament, deutes, ...
-ZooVET Multicentro permet coordinar diverses clíniques. Evita haver de tenir un software de gestió diferent per a cada centre o utilitzar el mateix programa però amb bases de dades compartides entre centres. Amb ZooVET Multicentro, gestiones els centres des d'on vulguis, sense haver de desplaçar-te ni recórrer a un empleat del centre. Accés lliure a la informació de cada clínica: factures, cites, fitxes de pacients, tractaments, ....
-Permet atorgar permisos segons l'usuari (empleat) que utilitzi l'aplicació, per tal de garantir la privacitat de les dades.

Existeixen 3 versions de Zoovet:
1.ZooVET Startup Ed.  Per clíniques que comencen el seu projecte. En quan el negoci creixi, existeix la opció de migrar a una versió superior. ZooVET startup funciona en un sol ordinador i no es comunica amb altres clients a través de la intranet.
2.ZooVET Advanced ed. Es connecten tots els terminals necessaris del centre. Sincronitza a través de la intranet tota la informació. ZooVET advanced Multicentro permet gestionar més d'una clínica veterinària.
3.ZooVET Hospital ed.  Pensat per hospitals veterinaris o clíniques amb servei d'hospitalització. Permet gestionar la comunicació interna entre empleats, disposa d'una completa gestió dels boxs d'hospitalització, permet tractar des d'una tauleta les necessitats dels animals hospitalitzats. 

ZooVET disposa de dos tipus d'instal·lació:
DESKTOP (instal·lació a escriptori): Es tracta de la modalitat local, el programa resideix a la màquina del client.
CLOUD (instal·lació al núvol): el programa resideix en un servidor remot accessible via internet. Aquesta opció permet l'accés als centres tot i estar fora del lloc de feina.

Club ZooVET
Club ZooVET és una eina de comunicació de la clínica veterinària amb els seus clients. Cada vegada més, el propietari agraeix i premia el veterinari que té un major coneixement del seu animal. El tracte personalitzat i proper és la base per a una bona fidelització del client. El Club ZooVET proporciona una URL que serveix com a pàgina web pel negoci i presenta als propietaris el blog del negoci. Ofereix també una àrea privada als clients en forma de pàgina personalitzada amb totes les seves dades (dades de la seva mascota, recordatoris, consells personalitzats, promocions, ...) 

ZooVET t'ofereix:
-Instal·lació del software
-Migració de les dades de l’antic software de gestió
-Flexibilitat i personalització per una major rendibilitat del producte
-D’ús molt senzill
-Suport tècnic personalitzat 

Consulta tota la informació, sol·licita una demo o consulta els preus aquí


TORNAR A NOTÍCIES