Condicions de venda

Els productes comercialitzats a la nostra website, estan dedicats exclusivament a la venda a professionals del sector veterinari. Albet SA declina tota responsabilitat derivades de l’incompliment d’aquest punt així com de les conseqüències que puguin derivar-se de l’ús indegut dels productes comercialitzats.

El catàleg de productes dels que disposa Albet SA està emparat pels requisits legals que li resulta d’aplicació a l’Estat Espanyol.

Albet SA declina tota responsabilitat derivada d’errors tipogràfics i es reserva el dret de corregir qualsevol tipus d’error. Així mateix, les imatges dels articles poden no coincidir exactament amb les seves descripcions.

La web reflexa els preus dels articles sense I.V.A i segons la legislació vigent, aquest serà carregat directament a la factura.

Tot i que l’estoc de la pàgina web s’actualitza automàticament, en cas que algun dels productes deixi d’estar disponible entre l’interval d’actualització i la formalització de la comanda, pot variar el termini d’entrega especificat.

Es procedirà a la baixa com a client de la web, després de 4 meses d'inactivitat a partir del dia d'alta a la botiga online.