Qui som

Albet, S.A. és una empresa de serveis veterinaris i comercialització de medicaments veterinaris, alimentació animal i, en definitiva de tot el necessari pel benestar animal. Nascuda l’any 1981 de la mà de professionals del sector veterinari, segueix en constant creixement i evolució.  

Actualment, l'equip humà d'Albet combina professionals amb més de 30 anys d'experiència en el sector, amb la incorporació de nous integrants que li aporten l'empenta de la joventut i la innovació per assolir la plena satisfacció dels nostres clients.

Gràcies a la trajectòria desenvolupada i a la confiança dels nostres clients, a Albet disposem d'una àmplia gamma de productes destinats a la sanitat animal: medicaments veterinaris, correctors per pinsos, productes d’alimentació animal i altres especialitats veterinàries que inclouen equipament i instrumental d’ús clínic.

Hem assolit les distribucions oficials de les principals marques de productes per animals de producció i animals de companyia. Per la majoria dels laboratoris, la nostra àrea de distribució són les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A més, som distribuïdors oficials de la marca Royal Canin (alimentació especialitzada per gossos i gats) al nord de Barcelona, a Lleida i a Andorra.