Qui som

Albet, S.A. és una empresa de serveis veterinaris i comercialització de medicaments veterinaris, alimentació animal i, en definitiva de tot el necessari pel benestar animal, destinada al professional del sector veterinari.

Albet SA neix l’any 1981 com un equip de veterinaris amb els objectius de prestar serveis veterinaris especialitzats per espècies (inexistent en aquell moment), crear serveis de guàrdia 24h i comercialitzar productes veterinaris.
La comercialització de productes veterinaris es va fer des  d’un inici però l’estructura comercial com a departament, va començar a finals dels anys 80 amb les distribucions de Bayer, Calier i Colborn Dawes (actual DSM). Avui, disposem d’un catàleg que inclou el 70% dels laboratoris especialitzats en veterinària que treballen el mercat nacional.

En un inici, la nostra comercialització es desenvolupava a Osona i comarques veïnes.  És a partir del 2004 quan iniciem l’activitat a Lleida i Andorra, el 2006 a Girona, i el 2013 a Tarragona.
L’any 2016, Albet posa en funcionament la Botiga Online, adaptada a la tecnologia actual i al dia a dia del professional del sector veterinari.
El 2017 suposa un pas endavant per Albet amb el trasllat de la seva seu central de Vic, a un centre logístic amb més de 2200m2. 


Actualment, l'equip humà d'Albet combina professionals amb més de 35 anys d'experiència en el sector, amb la incorporació de nous integrants que li aporten l'empenta de la joventut i la innovació per assolir la plena satisfacció dels nostres clients.
Gràcies a la trajectòria desenvolupada i a la confiança dels nostres clients, a Albet disposem d'una àmplia gamma de productes destinats a la sanitat animal: medicaments veterinaris, correctors per pinsos, productes d’alimentació animal i altres especialitats veterinàries que inclouen equipament i instrumental d’ús clínic.
Hem assolit les distribucions oficials de les principals marques de productes per animals de producció i animals de  companyia. Per la majoria dels laboratoris, la nostra àrea de distribució són les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A més, som distribuïdors oficials de la marca Royal Canin (alimentació especialitzada per gossos i gats) al nord de Barcelona, a Lleida i a Andorra.