Com comprar

Per accedir a la nostra botiga online, és necessari formar part de la cartera de clients d’Albet SA.

Si vostè és client i és la primera vegada que vol accedir a la nostra website, haurà de registrar-se a través del formulari. Una vegada li haguem facilitat l’accés, podrà consultar els nostres productes, preus, ofertes vigents i realitzar comandes de forma fàcil i ràpida. Per fer-ho, ha de:

1. Identificar-se per accedir al seu compte personal. Per això, ha d’introduir el seu correu electrònic i contrasenya.2. Buscar un producte. Per fer-ho, pot introduir el nom del producte a la barra buscadora que apareix a la cantonada superior dreta, o bé, ajudar-se del catàleg desplegable de productes. El nostre cercador també permet fer consulta per principi actiu o composició.Un cop trobat el producte desitjat, podrà consultar l'espècie de destí d'aquest producte, les seves indicacions, les varies presentacions disponibles i la fitxa tècnica, si el producte disposa d'ella. Qualsevol producte admet la possibilitat de tenir un comentari públic i ser escollit com a "favorit"
3. Afegir un article a la cistella de la compra. Quan hagi escollit el producte, ha de seleccionar les unitats que desitgi comprar.

4. Consultar la cistella de la compra. En qualsevol moment i sense haver d’obrir-la, simplement col·locant el ratolí per sobre de la cistella de la compra, vostè podrà saber els articles, unitats i l’import total dels productes adquirits.5. Confirmació de comanda. Quan tingui tots els productes afegits a la cistella, mitjançant el botó “Finalitzar Comanda” s’accedirà al procés de compra. Si ho desitja, pot fer un comentari abans de finalitzar la comanda.El procés de compra consta de 4 passos:

-La meva compra: pas on revistar tots els productes afegits a la cistella.

-Dades personals: pas on revisar totes les dades de facturació i d’entrega de la comanda.

-Pagament i enviament: pas on podrà seleccionar el mètode d’enviament apropiat.

-Confirmació: pas de confirmació de la comanda. Un email de confirmació és enviat just en aquest moment amb tots els detalls.
6. Consultar l’estat de les comandes. Per fer-ho, pot accedir sobre el seu nom a la part superior dreta.


A més, podrà consultar:

Les ofertes especials: Els articles que disposen d’una oferta especial estan degudament marcats, però si vol consultar totes les ofertes disponibles, pot fer-ho a l’apartat “Ofertes” del menú principal:Les últimes novetats en els productes. Per fer-ho, consulti el nostre apartat “Novetats” en el menú principal:Conèixer les últimes notícies en el món veterinari. També en el menú principal, trobarà l’apartat “Notícies” on es publicaran les últimes novetats referents a medicaments, alimentació y tot tipus de material veterinari. En aquesta mateixa secció, hi trobarà les notícies d'Albet S.A.