Sorres de bentonita per a gats Toi Moi

11-03-2024

Toi Moi, significa “tu i jo” en francès, i simbolitza el vincle entre humans i gats. Ells i nosaltres és un tot inseparable, i el nom de Toi Moi també ho és. Reflecteix integritat pertot arreu, des dels seus productes fins al seu enfocament de producció. Després de tot, la salut, la comoditat i l'entorn de vida de les mascotes no poden considerar-se separats de nosaltres. Sí el seu entorn és net, el lloc en el qual vivim també ho és.


Toi Moi treballa sempre per a la comoditat, felicitat i salut dels animals amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida, així com oferir productes el més naturals possible. Produeixen respectant la natura, amb solucions segures i respectuoses amb el medi ambient. El seu objectiu és dissenyar productes innovadors i sostenibles per a les mascotes i especialment, per als gats.

Consideren la sostenibilitat des d'una perspectiva àmplia, que inclou als gats, els seus amos, el medi ambient, la societat i el món, i consideren aconseguir una vida saludable com la seva principal prioritat.


La marca Toi Moi pertany a Ceylan Mineral Madencilik, una de les empreses del seu grup que va iniciar les seves activitats comercials i té consciència d'estructura corporativa des de 1960. Es van establir per a desenterrar la seva riquesa subterrània i avui dia han aconseguit convertir-se en un nom sinònim de qualitat en molts sectors diferents. Extreuen, produeixen i empaqueten el mineral de bentonita, que prové del subsol sense intermediaris ni processos químics, en una instal·lació de producció d'última generació de 20.000 metres quadrats a Turquia.

Investiguen en cada etapa de la producció, analitzen els resultats amb molta cura i treballen per a convertir-se en una marca de qualitat que s'obre al món amb la producció de bentonita d'alta qualitat.


A continuació, t'expliquem les principals característiques de la sorra de bentonita per a gats Toi Moi:

· Es tracta d'una sorra per a gats de bentonita mineral natural d'alta qualitat, ja que no conté productes químics que puguin perjudicar la salut d'humans i gats.

· Per a evitar que els gats experimentin problemes respiratoris, la taxa de pols s'ha reduït al màxim, fins a un 99,8% lliure de pols.
· Grans de sorra que no s'enganxen a les potes.
· Sorra super aglomerant per a gats. S'acumula ràpidament amb la seva estructura que atrapa instantàniament el líquid, per la qual cosa es pot treure fàcilment la part afectada i el recipient queda net i sec amb molta facilitat.
· No conté ingredients que danyin la naturalesa. És respectuosa amb el medi ambient.
· Atrapa naturalment les olors no desitjades.
· Proporciona un consum econòmic i durador gràcies a la seva alta aglomeració, que ajuda a no malgastar més sorra de la necessària

És important posar una capa de sorra de 7cm o més per a uns resultats òptims.


Actualment Toi Moi disposa de 5 tipus de sorres diferents: 


1. Toi Moi sorra per a gats de bentonita sòdica inolora

Per a gats i famílies sensibles a l'olfacte!


 


2. Toi Moi sorra per a gats de bentonita sòdica i carbó activat

Més potència, més comoditat! 

Neutralitza les olors no desitjades de manera natural.

 



3. Toi Moi sorra per a gats de bentonita sòdica perfumada en talc de bebès

Crea un efecte de frescor i alleujament amb la seva agradable aroma!

Renova l'aura de la llar amb la seva fresca aroma que augmenta la sensació de neteja.



4. Toi Moi sorra per a gats de bentonita perfumada amb sabó de Marsella

Sensació de neteja inigualable en cada ús!

Per a aquells que no canviarien la sensació de neteja de sabó per cap altra cosa

 



5. Toi Moi sorra per a gats de bentonita sòdica amb aroma a lavanda

Aroma de Lavanda per a major tranquil·litat!

Aroma duradora i agradable amb les fragàncies florals més naturals.

   

 

 

Com veieu, Toi Moi ha considerat acuradament totes les necessitats dels gats, que poden olorar 14 vegades més que els humans. La sorra per a gats Toi Moi té propietats molt absorbents i no conté productes químics nocius. Amb la seva estructura que atrapa molt bé l'olor i el seu ús ultra aglomerant i lliure de pols, tant la salut com el confort dels gats està assegurada.


TORNAR A NOTÍCIES