Teràpia làser: transformant la medicina veterinària

20-10-2023
Teràpia Làser Super Polsada: transformant la medicina veterinària

La teràpia làser, és una modalitat de tractament que ha guanyat popularitat al llarg dels anys i, ha trobat el seu punt d'innovació en la forma de la "teràpia làser super polsada". En aquest article, explorarem en profunditat què és aquesta tecnologia revolucionària i com està canviant la forma en què cuidem la salut dels animals.


L'evolució de la teràpia làser

L'interès creixent i la demanda en el sector veterinari han impulsat un ràpid desenvolupament de la teràpia làser. En aquest context, la tecnologia Super Polsada es destaca com una opció segura i eficaç, especialment en comparació amb els làsers terapèutics tradicionals. La seva principal característica distintiva és la capacitat de proporcionar tractament sense generar calor, la qual cosa la converteix en una alternativa més segura per a una varietat d'aplicacions.

En igualtat de longitud d'ona i potència de sortida, la Super Pulsació permet una penetració més profunda en els teixits, la qual cosa millora la seva eficàcia en el tractament. A més, aquesta tecnologia brinda una experiència més còmoda per al pacient, ja que no s'experimenta una sensació de calor durant la teràpia. No es requereixen mesures de seguretat especials, com l'ús d'ulleres de protecció, ni l'habilitació d'una sala o equip especialitzat per a la sessió, la qual cosa facilita el seu ús en entorns clínics i domiciliaris.


El procés darrere de la teràpia làser

La teràpia làser terapèutica es basa en l'exposició de la pell a fotons, que són partícules de llum. Aquests fotons transporten radiació electromagnètica i són absorbits pels mitocondris de les cèl·lules de la pell. Aquesta interacció accelera els processos cel·lulars i estimula la reparació dels teixits danyats. La gamma ACTIVet Pro, per exemple, utilitza llum blava en combinació amb altres tres longituds d'ona, la qual cosa la fa especialment recomanada per al tractament de ferides.


Usos versàtils en la medicina veterinària

La teràpia làser Super Polsada s'ha convertit en una eina versàtil en el tractament d'una àmplia varietat d'afeccions en animals. Alguns dels usos més comuns inclouen:

· Alleujament del dolor: S'utilitza per a tractar afeccions com l'osteoartritis, el dolor de maluc, lesions musculoesquelètiques, fractures i dolor crònic.

· Lesions musculars i de teixits tous: Estimula la producció de col·lagen, afavorint la recuperació en lesions de músculs, tendons i lligaments.

· Problemes neurològics: Beneficia en casos de malaltia discal degenerativa, neuropatia i mielopatia.

· Reducció de l'estrès: Pot ajudar a alleujar l'estrès en animals.

· Millora del drenatge limfàtic: Útil en casos d'edemes.

· Tractament de ferides i lesions: Accelera la curació d'hematomes, edemes, cremades, incisions postoperatòries i úlceres persistents.

· Afeccions en els cascos: Tracta abscessos, esperons ossis, inflamacions i més.

· Afeccions inflamatòries: Efectiu en casos d'otitis, dermatitis, gingivitis i altres afeccions inflamatòries.




Beneficis de la teràpia làser Super Polsada:

Els efectes d'aquesta teràpia són múltiples:

· Reparació tissular: Accelera la curació del teixit i millora la seva qualitat en augmentar la producció d'energia cel·lular, promovent la regeneració cel·lular.

· Producció de col·lagen: És especialment recomanada per a lesions que requereixen una major producció de col·lagen, com les lesions musculars, de tendons i de lligaments.

· Millora de la circulació: La llum làser millora la circulació en augmentar la dilatació i la síntesi vascular.

· Efecte analgèsic: Augmenta la producció de endorfinas, millorant així el maneig del dolor.



El nostre catàleg de teràpia làser:

1. ACTIVET PRO: Teràpia làser per a alleujar el dolor i millorar la salut dels animals

El dispositiu Activet Pro és la solució ideal per a animals que estiguin bregant amb color, inflamació o ferides. Aquest avançat dispositiu de teràpia làser utilitza llum LED blau per a accelerar la reparació de ferides i té un efecte antibacterià, la qual cosa el converteix en una eina essencial en la cura dels teus animals.


2. ACTIVET PRO LASERSHOWER: Teràpia làser portàtil per a grans animals

Per als amos d'animals de companyia grans o equins, Activet Pro Lasershower és la millor opció. Aquest dispositiu portàtil i sense fil ofereix una cobertura d'àrea de superfície ampliada, la qual cosa ho fa ideal per a animals de gran tamany.


3. MY PET LASER 2.0: Teràpia làser en la comoditat de la llar

My Pet Laser 2.0, és un dispositiu sense fil, segur i fàcil d'usar que brinda la possibilitat de realitzar teràpia làser en la comoditat de la llar. A més, My Pet Laser 2.0 és ideal per a llogar als teus clients, permetent-los brindar a les seves mascotes una teràpia d'avantguarda sense haver de desplaçar-se.



En resum, la teràpia làser Super Polsada ha transformat la medicina veterinària en oferir una teràpia segura, efectiva i versàtil per a una àmplia varietat d'afeccions en animals. Amb els seus múltiples beneficis i la seguretat que brinda, aquesta tecnologia s'ha convertit en un recurs valuós en l'atenció de la salut dels animals. La innovació en la teràpia làser no sols millora la qualitat de vida dels nostres amics de quatre potes, sinó que també proporciona als professionals veterinaris una eina essencial.


TORNAR A NOTÍCIES