¿Hay novedades en el control de PRRS?” jornada organitzada per MSD Animal Health

06-10-2023
El Departament Comercial de Ramaderia hem assistit a la jornada “¿Hay novedades en el control de PRRS?” organitzada per MSD Animal Health al Palau de Margalef el dia 3 d’octubre.

A la jornada hi ha assistit prop d’un centenar de professionals veterinaris del sector i els ponents eren especialistes en PRRS. La jornada s’ha centrat molt en les soques d’alta patogenicitat i la seva lluita a nivell de camp. En Jordi Baliellas (GSP Lleida) s’ha centrat en descriure l’evolució de la propagació del PRRS durant aquests 45 mesos de convivència amb Rosalia, en Lorenzo Fraile (Universitat de Lleida) ha enfocat la xerrada en la selecció d’animals resistents al PRRS i la viabilitat d’aquesta selecció, l’Enric Mateu (UAB) ha explicat els canvis i millores d’immunitat en animals vacunats vs a animals no vacunats i la Marta Jimenez Salvador de MSD ha recordat totes les eines de lluita que tenim i que no podem deixar de banda.
La jornada ha acabat en una taula rodona amb preguntes i reflexions i un dinar per tots els assistents.

Des d’Albet agrair l’esforç i la dedicació de tot l’equip MSD per la labor de difusió de coneixements i innovació constant que dóna al sector porcí.

         
TORNAR A NOTÍCIES