ALBET col.labora amb Uniraid

27-02-2017
Albet ha col·laborat amb l’esponsorització del Fennec Team, equip participant de la prova solidària Uniraid 2017 a Marroc. El Fennec  Team està format per en Marc i en Dani, estudiants d’Enginyeria Elèctrica i ADE respectivament. 

L’Uniraid és una prova de 10 dies per recórrer més de 2500 Km pel Marroc. Sortint d’Algecires i en direcció Tànger, creuant Marroc per l’interior i travessant el desert d’ Erg Chebbi, arribant fins a l’últim destí, Marrakech.
L’Uniraid compta amb un equip humà de més de 20 anys d’experiència en proves semblants a l’Àfrica i altres països.  L’edició del 2017 començarà el 25 de Febrer i acabarà el 5 de Març. 

Durant la prova, no es disposen d’equips electrònics, només de l’ajuda d’una brúixola i un Road Book, per tal de superar les 8 etapes. 
Tal i com diu el Fennec Team, l’important no és la prova sinó l’objectiu, i és que cada equip participant, aporta més de 30kg de material escolar i sanitari que s’entrega en mà i sense intermediaris, als poblats del sud de Marroc.
Un projecte d’estratègia, col·laboració, treball, esforç i solidaritat, amb dues condicions principals per poder participar-hi: ser estudiant universitari d’entre 18 i 28 anys i fer-ho amb un cotxe de més de 20 anys. Aquesta última condició s’explica perquè els cotxes d’aquestes característiques tenen un cost de compra reduït, són robustos, de mecànica senzilla i amb bona capacitat per circular per pistes i camins. En aquest cas, el Fennec Team ha escollit un Citroën Ax Tzx de l’any 1991.

Un fennec és una petita guineu que viu al desert, es tracta d’un animal molt ben adaptat a les dures condicions del desert ja que utilitza les seves grans orelles com a sistema de ventilació i refrigeració. Des d’Albet, volem desitjar molta sort a en Marc i en Dani, i esperem,  que en homenatge al seu nom, ells i el seu cotxe s’adaptin a la perfecció a les condicions del desert. Molta sort nois!

Si vols seguir l’equip consulta aquí la seva página de FACEBOOK o la d' INSTAGRAM
TORNAR A NOTÍCIES