Blog

El Blog d'Albet
Des de la clínica veterinària Albet volem compartir amb vosaltres consells pràctics de salut preventiva i benestar animal, informació d'interès, preguntes freqüents i curiositats del món veterinari.
Troba tot allò que busques sobre les mascotes i aprèn, amb nosaltres, com criar i cuidar d'elles al llarg de la seva vida.

Viatjar amb Mascotes

per Albet
19/06/2017

Arriben les vacances i et vols endur la teva mascota amb tu. Abans però, has d’estar informat de què cal fer, quins documents has de tenir al dia i en quines condicions ha de viatjar el teu animal.

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: Estiu Vacances Viatjar
Llegir més...

Els tumors de mama a les gosses i les gates

per Albet
15/06/2017

Els tumors de mama suposen una gran problemàtica en medicina canina i felina. Es tracta del tipus de càncer més freqüent a les gosses i el tercer més freqüent a les gates (després del càncer sanguini i el de pell).

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: Esterilització Prevenció Reproducció Tumors Tumors de mama
Llegir més...

Albet a les Xarxes Socials

per Albet
08/06/2017

Busca’ns a les xarxes socials!
Parlarem de casos clínics, d’alimentació i salut dels animals, notícies del sector, farem concursos i sortejos, tocarem tot allò que ens interessa als propietaris de les mascotes.

Arxivat a: Coses d'Albet
Etiquetat amb: Xarxes Socials
Llegir més...

Gossos amb por als petards i a les tempesetes: Consells per ajudar-los

per Albet
23/05/2017

Molts gossos tenen una por irracional als sorolls forts com ara petards, cops, trons i tempestes. De vegades, aquestes pors es van accentuant i poden resultar perilloses pels animals. Des d'Albet et recomanem que comencis a preparar-te amb temps i volem donar-te uns consells perquè la teva mascota estigui el més relaxada possible

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: comportament feromones gats gossos perills a casa pors i fòbies Prevenció què fer
Llegir més...

Campanya d'Albet de Salut Bucodental

per Albet
18/05/2017

Fins el 30 de juny a Albet tenim una campanya de descompte en Salut Bucodental. Una correcta higiene bucal és bàsica per la salut i benestar de les mascotes. Evita-li problemes i molèsties, aprofita la nostra promoció!

Arxivat a: Coses d'Albet
Etiquetat amb: campanyes d'Albet higiene dental prevenció del sarro
Llegir més...

Consells per la muda de pèl en els gossos i gats

per Albet
23/03/2017

Amb l’arribada de la primavera, comencem a veure un tret característic en els nostres animals: una capa addicional de pelatge i l’augment de la pèrdua de pèl. Et donem uns consells per l'època de muda:

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: Estiu higiene
Llegir més...

PROU ESGARRAPADES! EL MARCATGE DELS GATS

per Albet
15/03/2017

Sabies que més del 50% dels propietaris de gats tenen problemes amb les esgarrapades en llocs inapropiats? Per donar-nos un cop de mà als propietaris de gats, arriba FELISCRATCH, un nou producte per redirigir els gats als rascadors.

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: comportament feromones gats marcatge què fer remeis
Llegir més...

La Processionària del pi: un perill pels nostres gossos

per Albet
10/02/2017

La Processionària del Pi s’ha convertit en un greu problema a les nostres contrades. Aquestes erugues, cada vegada més presents als nostres boscos i jardins, són les causants de grans i greus problemes en els nostres gossos, problemes que es poden complicar fins a la mort de l’animal.

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: gats gossos intoxicació perills del passeig Prevenció què fer remeis urgències Vacances
Llegir més...