Naturdog Alimentació Natural Premium

17-01-2018
Naturdog es la nova gama d’aliments per gossos amb ingredients naturals de molt alta qualitatsense colorants, conservants ni potenciadors del sabor.  Proporcionen l’equilibri nutricional necessari, ajudant a mantenir la salut, vitalitat i promovent una major longevitat.
Tots els productes de Naturdog, estan fabricats a partir dels millors ingredients naturals, no modificats genèticament. S’utilitzen solament peces senceres de carn magra, extra fresca i apta pel consum humà. D’aroma exquisit i molt fàcil digestió, resulten ideals pels gossos més sensibles o exigents.
La gama d’aliments Naturdog està disponible en cinc varietats: Monoproteic Salmó Sensitive; Monoproteic Cangur Sensitive; Au de corral amb ou; Xai amb arròs i tomàquets; Pollastre i Ànec amb mill.
Les fórmules monoproteïques son idònies com alimentació biològica per animals amb intoleràncies alimentàries i/o al·lèrgies.

MONOPROTEIC SALMÓ SENSITIVE       consulta aquí
Beneficis: Ric en àcids grassos Omega 3 (EPA, DHA) i Omega 6, importants per una pell sana i beneficiosos per la salut del cor. Amb propietats antiinflamatories, per gossos amb artritis. Ric en proteïnes, vitamines (B12, B6 i niacina) i minerals (seleni, magnesi i calci). Sense additius, hipoal·lergènic.
Composició: Salmó (73%) i caldo de salmó (27%). Grain Free (sense cereals) 
Presentacions: llaunes de 200 i 400 grams 

MONOPROTEIC CANGUR SENSITIVE     consulta aquí
Beneficis: Font d’àcid linoleic, ric en àcids grassos Omega 3 (EPA, DHA) i Omega 6, importants per una pell sana i beneficiosos pel cor. Ric en ferro i zinc. La carn de cangur té un elevat valor nutricional degut al seu major contingut en proteïnes i baix contingut en grasses.
Composició: Cor, fetge i pulmó de cangur (73%), caldo de carn de cangur (27%). Sense additius, hipoal·lergènic. 
Presentacions: llaunes de 200 grams

AU DE CORRAL amb OU       consulta aquí
Beneficis: amb alt valor nutritiu, conté tots els aminoàcids essencials. La carn d’au es baixa en àcids grassos saturats i alta en àcids grassos monoinsaturats. Ric en vitamines A i C, ferro i calci.
Composició: Carn, cor, fetge i pedrers d’au (66%), caldo de carn d’au (27,5%), ou sencer (4%), llavors de chía (1%), minerals (1%), oli de card (0,5%). Grain free (sense cereals)
Presentacions: llaunes de 200 grams

XAI AMB ARRÒS i TOMÀQUETS         consulta aquí
Beneficis: Alt contingut en zinc, beneficiós pels ossos i amb propietats antioxidants.
Composició: Carn, ventre, fetge, cor i pulmó de xai (63%), caldo de carn de xai (26,5%), arròs cuit (4%), tomàquets (4%), llavors de chía (1%), minerals (1%), oli de card (0,5%).
Presentacions: llaunes de 200 i 400 grams

POLLASTRE i ÀNEC AMB MILL         consulta aquí
Beneficis: El mill és l’únic cereal alcalinitzant, indicat per ajudar a eliminar trastorns digestius, ja que no conté gluten. Ric en fibra, magnesi, vitamina B1, vitamina B9 i àcid fòlic, vitamina B6, vitamina B2 i fòsfor. Conté àcids grassos, ferro, zinc, iode i vitamina E. Recepta amb alt contingut proteic i baixa en grassa.
Composició: Carn, cor, fetge i pedrers de pollastre (40%), carn i cor de ànec (25%), caldo de carn de pollastre i ànec (24,5%), mill cuit (4%), pastanagues (4%), llavors de chía (1%), minerals (1%), oli de card (0,5%).
Presentacions: llaunes de 200 i 400 grams

La caducitat dels aliments és de 4 anys a partir de la data de fabricació.
De venta exclusiva a través de canal especialitzat.
Naturdog és una marca propietat de 2020 Global Pets, S.L (info@2020globalpets.com)


TORNAR A NOTÍCIES