Des de 1981 al teu costat
La clínica veterinària Albet és el centre Veterinari de referència a Vic especialitzat en la salut dels animals de companyia.
En nosaltres hi trobareu un equip de professionals que vetlla pel benestar de les nostres mascotes. 
A més d’això, oferim serveis veterinaris per èquids i animals de producció.

Albet, Clínica Veterinària a Vic

El millor pels nostres animals
La clínica veterinària Albet som un centre Veterinari a Vic pioner en el diagnòstic, tractament i prevenció de les patologies que afecten als animals de companyia. En el moment del seu naixament, l'any 1981, vam suposar una revolució conceptual en una comarca tradicionalment lligada als animals de producció.

La nostra experiència i formació, juntament amb l'equipament d'última tecnologia del que disposem, ens han convertit en centre de referència en imatge i cirurgia a la Catalunya Central i Ripollés.

Els nostres professionals

Acuradament escollits i amb una gran experiència
A la Clínica Albet, tenim un equip de professionals veterinaris i auxiliars amb un únic objectiu: donar un servei de màxima qualitat per la salut i el benestar de les nostres mascotes.

Els nostres serveis

24 hores els 365 dies de l'any
A la clínica veterinària Albet, oferim un servei complet de visites especialitzades, cirurgia, diagnòstic per imatge i hospitalització les 24 hores. Som especialistes en cirurgia i geriatria.

Tenim servei d’urgències presencials i telefòniques els 365 dies de l’any, a banda de disposar de servei a domicili.
Oferim també, servei de perruqueria canina i felina, així com atenció personalitzada amb una botiga totalment equipada.