Serveis

Serveis

El que oferim
A la clínica veterinària Albet, volem tenir cura de la teva mascota, i per això, t'oferim el màxim de serveis possibles. Realitzem consultes generals i especialitzades, som un centre de referència en cirurgia i diagnòstic per imatge, disposem d'un servei d'urgències 24 hores i realitzem visites a domicili.

Per tal d'oferir el millor servei i minimitzar el temps d'espera, recomanem sol·licitar cita prèvia.

Els nostres serveis mèdics

Urgències 24 hores
Disposem d'equips de guàrdia al teu servei les 24 hores del dia, els 365 dies l'any

Ja sigui per visites generals, especialitzades o cirugies d'emergència, si la teva mascota necessita atenció urgent truca'ns ràpidament al telèfon d'urgències 938860577
Cirurgia general
L'àrea de cirurgia està totalment equipada per realitzar intervencions amb la màxima seguretat. Disposem de respirador automàtic, aparell de gasos i un aparell de monitorització contínua de les constants vitals de l’animal des de que l’animal entra fins que surt del quiròfan.

El nostre equip s’ha convertit en un centre de referència en cirurgia veterinària a la Catalunya Central i Ripollès, gràcies a una dilatada experiència i reconeixement. Realitzem cirurgies rutinàries programades i cirurgies d'emergència.
Cardiologia
El nostre equip de cardiologia s’encarrega del diagnòstic i tractament de les patologies cardíaques i respiratòries. Valorem els símptomes i antecedents del pacient, i segons el cas, realitzem un estudi complementari per arribar al diagnòstic i establir un tractament i un pronòstic.

Disposem de tota la tecnologia necessària per dur a terme aquest estudi mèdic gràcies a l’aparell de radiografia, ecografia, electrocardiograma i monitor de pressió arterial.
Dermatologia
Les visites de dermatologia representen el 40% del total de les consultes al nostre centre veterinari, per aquest motiu, proporcionem atenció dermatològica completa amb raspats de pell, tricogrames, exàmens citològics, proves d’al·lèrgia, biòpsies cutànies, cultius bacterians i micològics i en cas necessari, analítiques sanguínies específiques.
Medicina interna
Per diagnosticar i tractar les malalties que afecten als òrgans interns (sistema digestiu, endocrí, hematològic...), l’equip d’Albet disposa d’un laboratori complet, servei d’imatge amb radiologia digital, ecografia i en cas necessari, comptem amb la col·laboració d’un servei extern d’endoscòpia.
Neurologia
Aquest servei engloba l’estudi i tractament de les malalties que afecten al sistema nerviós ja sigui a nivell central (encèfal i medul·la espinal) com perifèric (nervis i músculs). A banda del diagnòstic i tractament mèdic de patologies neurològiques, també realitzem neurocirugies.
Oftalmologia
Oferim l’especialitat d’oftalmologia amb els serveis d’oftalmoscòpia directa i indirecta, test lacrimal de Schirmer, test de fluoresceïna i tonometria.
Oncologia
El nostre principal objectiu davant un pacient amb càncer, no només és establir-ne un diagnòstic, tractament i pronòstic, sinó minimitzar els efectes secundaris de la malaltia i/o de la teràpia, així com oferir-li el màxim confort i benestar fins la curació o fins el final de la vida.
Traumatologia i ortopèdia
Som especialistes en el diagnòstic i tractament de lesions traumàtiques, estudis de lesions congènites o adquirides i fomentem la medicina preventiva d’alteracions que afecten l’aparell locomotor.
Animals exòtics
Aquest servei s’encarrega de la medicina interna, cirurgia i medicina preventiva en aus, rèptils i petits mamífers.
Radiología digital
El nostre equip de radiologia digital directa ens permet oferir servei a professionals externs. A través del correu electrònic, enviem les imatges obtingudes al teu veterinari de referència, per tal que pugui establir un ràpid diagnòstic.
Ecografia d'última generació
Disposem d’un ecògraf d’última generació (Equip Mindray DC-70). Per aconseguir una màxima qualitat i visualització, l’equip ofereix una tecnologia tàctil única i sensible al moviment. Disposa d’un monitor LED de 19 polzades, escalfador de gel, tecnologia 3D/4D, sondes abdominals de diferents tamanys, sonda lineal i sondes especialitzades per l’estudi ecocardiogràfic.
Laboratori
Disposem d’un laboratori propi totalment equipat per oferir un servei complert de diagnòstic i seguiments mèdics. Els nostres serveis inclouen proves hematològiques i sanguínies completes, proves de coagulació, tipificació del grup sanguini, urianàlisi, estudis fúngics, anàlisis parasitaris, citologies, frotis i detecció de triquinosi.

A banda, treballem amb els millors laboratoris nacionals a l’hora de realitzar proves especifiques.

Serveis adicionals