Perruqueria

Servei de perruqueria per gats i gossos
Oferim el servei de perruqueria canina i felina amb la col•laboració d'una professional que els assessorarà i ajudarà a obtenir la millor imatge per la seva mascota. Disposem de banyera, taula d'esbandit, espolsador, eixugador, taula de tall i gàbies per mantenir els animals confortables, abans i després de la sessió. Oferim un ampli ventall de xampús dermatològics i mascaretes per tal d’adaptar-nos a cada patologia o tipus de pell. Donem la màxima importància a la higiene de l’animal i per això, a banda de banyar i tallar, també buidem les glàndules anals, netegem les orelles i tallem les ungles.

Per evitar les molèsties que genera rentar els seus animals a casa, també oferim la possibilitat de beneficiar-se del servei d'autorentat gràcies al qual podrà fer ús de les nostres instal•lacions per banyar i arreglar la seva mascota.

La nostra màxima prioritat és oferir benestar i comoditat als animals que venen a la perruqueria, per aquest motiu, ens adaptem de forma individualitzada als horaris de cada propietari, li oferim la possibilitat d’acompanyar la seva mascota durant tota la sessió, i per crear un millor ambient, ens ajudem de musicoteràpia i aromateràpia amb olis essencials relaxants.

El nostre objectiu no només és l’estètic, volem evitar que la sessió de perruqueria sigui un estrès, ans al contrari, sigui un moment de benestar per les nostres mascotes.