Albet distribuidor oficial exclusiu de Miniorycs

05-12-2016
Miniorycs és una empresa catalana compromesa amb el desenvolupament de productes naturals per afavorir la salut i millorar el benestar de les mascotes. Es tracta d’una gamma 100% natural, elaborada per un equip de nutriòlegs i veterinaris. 

El pinso, comercialitzat en envasos de 1.250kg, està elaborat exclusivament en forma de pellet per evitar la selecció i posterior mala nutrició de la mascota. Aquesta gamma inclou: 
     Junior Rabbit – Per conills de fins a 6 mesos d’edat. Per afavorir l’òptim creixement i un bon trànsit intestinal conté un 20% de fibra i un 14% de proteïna.
Més informació
     Adult Rabbit – Per conills de més de 6 mesos. Pensat per mantenir la salut i un pes òptim, és baix en grasses i té un alt contingut en fibra (23%). Més informació
     Guinea Pig – Amb una aportació extra en vitamina C per un correcte  equilibri alimentari en conills porquins. Són animals que no sintetitzen la vitamina C, pel que cal aportar-la amb l’alimentació.  
Més informació

Miniorycs també disposa de la base de l’alimentació pels conills, el fenc. Ofereix sis varietats de fenc de muntanya cultivat als prats del Pirineu i es presenta en envasos de 500 g. Aquest fenc destaca per ser de tonalitat verdosa, olor agradable i una estructura molt fibrosa. Les 6 varietats són: Fenc del PirineuFenc de calèndula i dent de lleó, Fenc de camamilla i calèndula, Fenc d’orenga i pètals de girasol, Fenc de rosa i dent de lleó, i Fenc de prat de flors.

Amb aquestes varietats, busquen aprofitar les propietats naturals dels seus components. La camamilla té propietats desinfectants, tonificants, antiinflamatòries i antiespasmòdiques; La calèndula ajuda a combatre problemes digestius i a eliminar paràsits intestinals; Dent de lleó per aconseguir ossos saludables i pelatge brillant; pètals de rosa per millorar el transit intestinal amb efecte antioxidant i relaxant; orenga per ser ric en vitamines, fibra, ferro i magnesi; pètals de Girasol amb propietats desinfectants i antiinflamatòries.
Per més informació, consulta aquí o a la seva pàgina web oficial.
TORNAR A NOTÍCIES