Glandulex Sacs: Novetat de J.T.Pharma

17-10-2016
Glandulex Sacs és un suplement natural dissenyat pels problemes de les glàndules anals en els gossos, incloent els que necessiten un buidat de les glàndules freqüent o propensos a infeccions i abscessos. 
Actua sobre les glàndules anals ajudant al seu buidat natural i regular, evitant que les glàndules s’omplin de forma excessiva i que per tan, es puguin infectar o inflamar. Ajuda a formar femtes fermes perquè el buidat de les glàndules es realitzi de forma natural cada vegada que el gos defeca. 
A banda del contingut en fibres, també conté un antiinflamatori natural per reduir o evitar la inflamació i les al·lèrgies que poden desencadenar problemes a les glàndules anals.
Aquestes glàndules es poden bloquejar, omplir en excés o inflamar en cas de femtes toves o diarrees,  problemes digestius, al·lèrgies, infeccions, obesitat o en defectes en l’anatomia. 
Els símptomes de problemes a les glàndules anals solen ser molèsties i dolors a la zona, animals que arrastren la zona anal pel terra, presenten llepat excessiu, pateixen esforç per defecar i moltes vegades, apareix sagnat i inflamació de la zona.
Formulat a base d’ingredients naturals i sense conservants, conté pols de llavor de carbassa,  cel·lulosa de pectina de poma, quercetina dihidrat i bromelina.Els resultats s’observen a partir de les 3 setmanes de tractament. Si en aquest moment no s’ha  evidenciat una millora clara, es pot doblar la dosi inicial.
Per mantenir un correcte funcionament de les glàndules anals, es recomana també administrar un aliment de qualitat, mantenir la mascota en el seu pes ideal i tractar la causa de l’alteració en aquells casos en els que l’origen de la patologia siguin, per exemple, al·lèrgies o problemes digestius.

Glandulex Sacs són unes croquetes toves masticables, exclusives per gossos i que per la seva alta palatabilitat es poden donar en forma de premi.  Es presenten en envasos de 30, 60 i 120 croquetes.
Dosificació: <10kg: 1/2 croqueta, 10-15kg: 1 croqueta, 15-25kg:2 croquetes, 25-35kg: 3 croquetes, 35-45kg: 4 croquetes, >45kg: 5 croquetes 
Per més informació, consulta aquí o a la pàgina oficial del laboratori JTPharma


TORNAR A NOTÍCIES