Sorteig a l'Abac, del xef Jordi Cruz

20-03-2019
*Promoció
Entra al sorteig de l’àpat La Nostra Tradició, al restaurant Abac, del prestigiós xef Jordi Cruz, amb 3 estrelles Michelin.
En motiu de la celebració del 38è aniversari d’Albet i del primer aniversari de les nostres noves instal·lacions... Et convidem a un dinar de 3 estrelles per tu i un acompanyant!

*Per participar al concurs només cal:
-Ser client d’Albet SA
-Emplenar el qüestionari (UNA SOLA VEGADA) 
https://bit.ly/2TjSGz1 (de l'1 al 30 d'Abril)
-Fer com a mínim una comanda superior a 150€ (abans d’IVA) a través de la botiga online d’Albet. S’atorgaran punts per participar al sorteig en funció del valor final de les comandes fetes. De manera que: Per comandes a partir de 150€*, i per cada 150€* de comanda, rebràs 1 número.   Per comandes a partir de 450€*, rebràs 1 número extra.

EN CAP CAS s’acumularà l’import de diferents comandes, tot i ser fetes amb minuts o hores de diferència. Per exemple, dues comandes del mateix dia amb import de 100€ cadascuna, NO obtindran cap punt.
Així:
Per una comanda mínima de 150€ obtindràs 1 número.
Per una comanda mínima de 300€ obtindràs 2 números.
Per una comanda mínima de 450€ obtindràs 4 números (3 números per cada 150€ i 1 número extra)
Per una comanda mínima de 600€ obtindràs 5 números (4 números per cada 150€ i 1 número extra)

I així successivament.
(Els imports de comanda són ABANS D’IVA)

*Període de Validesa: El concurs serà vàlid de l’1 al 30 d’Abril. El 3 de Maig els participants rebran el número total de punts obtinguts via mail i el Dilluns 6 de Maig s'anunciarà el nom del guanyador.
*Bases Legals
L’empresa Albet SA amb domicili a C/Banyoles, 6, 08500 Vic CIF A08695389, organitza el concurs Et convidem a l’Abac, restaurant del xef Jordi Cruz.
El participant es desvincula de Facebook o de qualsevol altra plataforma amb la que ha tingut accés al concurs. L’usuari està proporcionant la seva informació únicament a Albet SA i no a qualsevol altra plataforma ni xarxa social. La informació proporcionada s’utilitzarà com a base de dades d’Albet SA.
Per participar al concurs només cal: 
-Ser client d’Albet SA
-Emplenar el qüestionari vinculat a l’enllaç (emplenar 1 SOLA VEGADA)
-Fer una comanda superior a 150€ (abans d’IVA) a través de la botiga online www.albet.es/distribucions

S’atorgaran punts per participar al sorteig en funció del valor final de les comandes, tal i com es detalla anteriorment.

Quedaran automàticament exclosos tots els participants que no siguin clients d’Albet ABANS d’emplenar el formulari. Per ser clients d’Albet, és necessari ser professional del sector de la salut animal: clíniques i hospitals veterinaris, agrobotigues, perruqueries canines i botigues d’animals.
La participació en el concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel·lectual. El participant cedeix a Albet SA, el dret de gestió de la informació rebuda i de creació d’una base de dades.

La validesa del concurs serà de l’ 1 al 30 d’Abril a les 23:59h
El divendres 3 de Maig els participants rebran el número total de punts obtinguts, via mail.
El guanyador serà anunciat el dia 6 de Maig a través de les nostres xarxes socials (facebook i linkedin), de la website (www.albet.es/distribucions ) i via mail.

El guanyador del concurs podrà gaudir de l’àpat La Nostra Tradició per dues persones al restaurant l’Abac, del prestigiós xef Jordi Cruz, a Barcelona. Serà responsabilitat del guanyador del concurs contactar amb el restaurant per consultar disponibilitat. El desplaçament a Barcelona anirà a càrrec del guanyador.

L’empresa Albet S.A. es reserva el dret a realitzar canvis en el concurs per una causa justa o motius  de força major, que impedeixin portar a terme el concurs de la forma en que recullen les presents bases.
Les dades subministrades  seran tractades confidencialment i recopilades en un fitxer automatitzat de dades personals, sent l’empresa Albet SA titular i responsable d’aquest fitxer. La participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, pel que la no acceptació de les mateixes, implica l’exclusió del participant.

Molta sort i... bon profit!


TORNAR A NOTÍCIES