Flee, l'antiparasitari ecològic per la llar

18-07-2018
Flee, és un antiparasitari ecològic per la llar, a base de dimeticona que actua contra puces, polls i àcars de forma mecànica per atrapament. Per una excel·lent estratègia antiparasitària es recomana combinar el tractament sobre l’animal, amb el control de la càrrega parasitària de l’ambient.

Flee, és el complement ideal als tractaments tradicionals amb collars, pipetes i comprimits. Aquests tractaments actuen únicament contra les puces adultes (el 5% de les fases del paràsit).
Las puces adultes que viuen sobre l’animal representen el 5% de les fases dels paràsits. La resta de fases, el 95%, estan disperses per la llar (en tapisseries, catifes, coixins,…) sent el 10% les pupes, el 35% les larves i el 50% els ous.

Flee, és un producte natural sense pesticides ni biocides, inodor i no al·lergènic, innocu pels animals i les persones. La seva acció no és química sinó mecànica. La dimeticona és una silicona que crea una capa sobre el teixit, provocant la mort del paràsit per acció mecànica: sobre larves i pupes, per asfixia i obstrucció de l’aparell digestiu; sobre ous i pupes, la silicona els recobreix per impedir el seu desenvolupament.

Els productes de neteja convencionals (dissolvents i àcids) creen moltes resistències contra les puces, pel que la majoria de vegades, no són suficients per eradicar els paràsits. L’acció mecànica de Flee ens assegura una de les principals problemàtiques a dia d’avui, el no crear resistències.
Per la seva acció sobre els àcars de la pols, també es recomana com estratègia en tractaments antial·lèrgics. 

MODE D’ÚS
• NO APLICAR SOBRE L’ANIMAL.

• Aplicar sobre SUPERFÍCIES TÈXTILS; catifes, coixins, llits, mantes,…
• Agitar i ruixar a 40 cm de la superfície a tractar durant 7-14 segons per metre quadrat.
• Un cop aplicat, esperar 30 minuts perquè la zona s’assequi per complet.
• Per assegurar la compatibilitat amb el material, es recomana provar el producte en una petita zona poc visible.

Fins 2 meses d’eficàcia en el control de paràsits en el ambient.
Flee es comercialitza en envasos de 400ml.
Producte sense prescripció veterinària.
Per més informació consulta aquí o la pàgina web del fabricant.


TORNAR A NOTÍCIES