goVet Bunny Alimentació dietètica natural per conills i cobais

29-06-2018
Des d’Albet volem presentar-vos els productes goVet Bunny, desenvolupats per veterinaris a base de plantes i herbes de qualitat farmacopea amb l’objectiu d’afavorir el poder curatiu mitjançant el seu efecte natural.
Aquests aliments naturals, es centren en les malalties més recurrents a les consultes en conills nans i cobais, pel que cobreixen el 80% de les malalties bàsiques més freqüents.

GOVET METABOLPLEX     consulta aquí

Espècies: conills nans i cobais.  
Indicat en Malaltia Dental, Obesitat, Falta de Gana i per Estimular el Metabolisme (problemes hepàtics, animals geriàtrics convalescents i per afavorir el metabolisme, independentment de la causa).  
Amb llavors de card marià, per estabilitzar el sistema immunitari i protegir el fetge. Fulles de ginkgo per afavorir la circulació sanguínia. Flors de camamilla amb efecte antiinflamatori i antimicrobià. Cua de cavall, beneficiosa per la pell i el pèl, estimula el metabolisme i té un efecte purificador.
Dosificació: Conills nans: 10 g – 20 g al dia (1–2 cullerades), Cobais 10 g al dia. Durant 2–3 setmanes.  

GOVET BRONCHOPLEX       consulta aquí

Espècies: Conills nans i cobais.
Aliment indicat en patologia respiratòria.
Conté anís en gra com expectorant, calmant i antisèptic. Arrel de regalèssia com antibacteriana i expectorant. Comí negre com antiinflamatori i estimulador de la circulació. Molsa islandesa per alleugerar les mucoses i amb funció antibacteriana.
Dosificació: Conills nans 10 g – 20 g al dia (1-2 cullerada), Cobais 10 g al dia. Durant 2–3 setmanes. No proporcionar a femelles en gestació ni amb problemes de fetge o ronyons.

GOVET FIBRESLIM       consulta aquí

Espècies: Conills nans.
Aliment indicat en Malaltia Dental o Obesitat.  
Conté endívies (prebiòtic per la flora intestinal), major contingut de fibres, pastanaga (per regular la digestió i enfortir el sistema immunològic), card marià (pel sistema immunitari i fetge). Baix contingut en matèria grassa bruta i baix valor energètic.
Administrar durant màxim 3 mesos fins arribar al pes desitjat: 1ª setmana 35 g/kg de pes - 2ª setmana 30 g/kg de pes - 3ª setmana 25 g/kg de pes. Proporcionar a més a diari suficiente fenc de qualitat i aigua.

GOVET RESCUEFEED       consulta aquí

Espècies: Conills nans, cobais, xinxilles i degús. 
Per l’alimentació temporal durant la convalescència, animals inapetents o amb problemes dentals. Estimula la peristalsis, la fermentació microbiana lenta, la gana i la digestió. Contingut de calci limitat (ideal per animals amb urolitiasis). 
Preparar el puré amb 1 part de RescueFeed i 4 d’aigua calenta. Repartir la quantitat diària en 3-5 porcions, en el bol per autoconsum o lentament con xeringa. Emmagatzemar en fred màxim 12h. Administrar fins l’autoconsum d’aliments sòlids. Proporcionar amb fenc.
GOVET UROPLEX       consulta aquí

Espècies: Conills nans i cobais.
Aliment indicat en Urolitiasis. Baix en calci. Amb vitamina C estabilitzada (augmenta la quantitat de líquid ingerit i d’orina, afavorint el buidat de la bufeta), ortiga deja (analgèsic, diürètic i antiinflamatori). Fulles de levísticom, bedoll i julivert, per augmentar la producció d’orina. 
Dosificació: Conills nans 10 g – 20 g al dia (1-2 cullerada), Cobais 10 g al dia. Durant 2–3 setmanes. No proporcionar a femelles en gestació ni amb problemes de fetge o ronyons. 


GOVET GASTROPLEX       consulta aquí

Espècies: Conills nans i cobais.
Aliment indicat en cas de Gastroenteritis i Indigestions. Amb anís i menta (espasmolítics i antisèptics), fonoll i camamilla (antiinflamatoris), salvia i achillea (per despertar la gana i afavorir la digestió), lli (estimula la peristaltisme i protegeix les mucoses).
Dosificació: Conills nans 10 g - 20 g al dia (1-2 cullerades) i Cobais 10 g al dia. Durant 2-3 setmanes. NO administrar a femelles gestants.


GOVET N-ERGY      consulta aquí
Espècies: Conills nans.
Aliment energètic indicat en malaltia dental, gastroenteritis, indigestions, urolitiasis, estimulació del metabolisme, falta de gana i afecció respiratòria. Conté endívies (flora intestinal), pastanaga (per afavorir la digestió i el sistema immunològic), Omega 3, Omega 6 i llevat de cervesa (per la pell i el pèl). D'alt valor energètic.
Administrar a lliure disposició fins arribar al pes corporal desitjat, durant 3-4 mesos. Proporcionar amb fenc i aigua fresca. 


Per més informació, consulta aquí.
TORNAR A NOTÍCIES