Albet SA, entre les 13 pimes catalanes que inspiren Europa, segons la London Stock Exchange.

24-05-2018
Albet SA, ha estat seleccionada entre les 13 pimes catalanes que inspiren Europa, segons la London Stock Exchange.
La Borsa de Valors de Londres forma part del London Stock Exchange Group, un grup desenvolupador líder de plataformes de comerç d'alt rendiment i programari de mercats de capitals per a clients de tot el món.
Amb aquest llistat, la borsa de valors demostra que aquestes empreses són la millor esperança per al futur creixement econòmic europeu. Entre els criteris de selecció destaquen la taxa de creació d’ocupació i la taxa mitjana de creixement, en comparació amb la resta de companys del sector.
Albet ha estat inclosa en aquest rànquing juntament amb marques com Moritz, Tradeinn, Ender o Torrons Vicens. Consulta el llistat aquí.

S'ha fet ressò de la noticia, el Via Empresa, empresa dedicada a la comunicació del teixit empresarial del territori:

"Albet, per exemple, va nàixer a Osona, però a poc a poc s'ha anat expandint: a partir del 2004 inicien l'activitat a Lleida i Andorra, el 2006 a Girona, i el 2013 a Tarragona. L'expansió més evident és la que arriba de la mà d'Internet, ja que l'any 2016, Albet posa en funcionament la botiga online, a més de traslladar la seu central a Vic, on disposen d'un centre logístic amb més de 2200 metres quadrats. És una empresa de serveis veterinaris i comercialització de medicaments veterinaris, alimentació animal i, en definitiva de tot el necessari pel benestar animal. Segons publiquen en la seva web, compten amb 47 treballadors, tenen tres seus (Vic, Bellpuig i Tortosa), més de 1.800 clients i realitzen vora 200 comandes al dia, gràcies a la seva varietat de 60 marques i 4.000 referències".
Consulta aquí la noticia.

Des d’Albet SA, agraïm ens hagin inclòs en aquest rànquing de petites i mitjanes empreses amb potencial per impulsar la recuperació econòmica europea. 



TORNAR A NOTÍCIES