Condicions d'enviament

Condicions d'enviament a Catalunya:

En funció del pes del paquet a servir, l'enviament dels productes de Royal Canin i d'altres articles d'elevat pes i/o volum, quedaran subjectes al repartiment segons la ruta normal d'entrega.


TRANSPORT ORDINARI 24H (CAL SELECCIONAR-LO)
Transport 24h per comandes realitzades de dilluns a dijous abans de les 18h. 
Transport gratuït per comandes superiors a 100€ (abans d’IVA).  Per comandes d’import inferior a 50€, el cost d’enviament és de 7.5€ mentre que quan l’import de la comanda és entre 50 i 100€, el cost és de 5€.


TRANSPORT EN DIA RUTA
Transport gratuït per entregues el dia de ruta assignat per Albet. Vàlid per comandes rebudes fins el dia anterior a les 20h (excepte per comandes de Royal Canin, fins les 18h). 


TRANSPORT EXTRAORDINARI DIVENDRES
Enviament urgent en comandes realitzades el divendres abans de les 18h per ser entregades el dissabte al matí. El client assumeix el cost total de l’enviament establert per l’agència de transport contractada.


Condicions d'enviament fora de Catalunya:

Les condicions d'enviament així com els terminis d'entrega dependran del destí del paquet i de les condiciones de l'empresa de transporte sol·licitada. En aquests casos, el cliente i Albet, pactaran unes condicions prèvies amb la finalitat d'agilitzar i assegurar un servei precís i de qualitat.
Per comandes de menys de 5kg de pes, l'import mínim de la comanda serà de 150€. Per comandes de més de 5kg de pes, es pressupostarà l'import de l'enviament en funció de l'empresa de transport encarregada de realitzar-lo.