Enviament

Condicions d'enviament a Catalunya:

Transport 24h de dilluns a dijous abans de les 19h per comandes de Royal Canin i abans de les 20h per comandes de medicaments.  Gratuït per comandes superiors a 100€ (abans d’IVA).  Per comandes d'import inferior, el cost d’enviament és de 3€.  Les comandes de pes superior a 100kg, seran entregades en dia de ruta, en un termini de 24 - 48h laborals.

Transport en Dia de Ruta (consulta al teu comercial) gratuït. Per comandes rebudes fins el dia anterior a les 19h per Royal Canin i 20h per medicaments.


Condicions d'enviament fora de Catalunya:

Les condicions d'enviament així com els terminis d'entrega dependran del destí del paquet i de les condiciones de l'empresa de transport sol·licitada. En aquests casos, el client i Albet, pactaran unes condicions prèvies amb la finalitat d'agilitzar i assegurar un servei precís i de qualitat.
Per comandes de menys de 5kg de pes, l'import mínim de la comanda serà de 150€. Per comandes de més de 5kg de pes, es pressupostarà l'import de l'enviament en funció de l'empresa de transport encarregada de realitzar-lo.