per Albet
02/08/2018

PLATGES PER ANAR AMB EL TEU GOS

Segur que molts cops quan arriba la calor de l’estiu t’has decidit anar a la platja, però, on anirem si ens volem endur el nostre pelut? 
No totes les platges estan regulades per poder dur el nostre gos a refrescar-se al mar, per això, us deixem una recopilació de diferents platges catalanes on gaudir tant tu com el teu gos.

1. Platja de Sant Jordi, Llançà (Alt Empordà): L’ajuntament de Llançà permet l’accés a gossos en aquesta platja de 50x10 metres de sorra fina.
2. Platja de la Rubina, Empuriabrava-Castelló d'Empúries (Alt Empordà): És la platja que té més serveis per gossos i la més ben preparada, la trobem situada dins els Aiguamolls de l’Empordà. Les temperatures són suaus tot i que pot bufar-hi el vent.
3. Platja Rec del Molí, Empúries-L'Escala (Alt Empordà): Petita cala prop del nucli urbà i les ruïnes d’Empúries, és una cala de 370 metres i d’aigua tèrbola.
4. Platja de Griells, l'Estartit-Torroella de Montgrí (Baix Empordà): Amb una superfície de 600 metres quadrats, la trobem entre la urbanització Els Griells i la platja de la Pletera. La sorra és fina i daurada.
5. Platja de Poblenou, Pineda de Mar (Maresme): Situada davant del càmping Caballo de Mar, està oberta tot l’any, disposa de dutxes i 100 metres quadrats.
6. Platja de la Picòrdia, Arenys de Mar (Maresme): És un espai limitat als gossos censats a l’ajuntament i als propietaris que tenen segones residències al poble. Per això, els gossos han de dur un mocador identificador. La platja té dutxes i font d’aigua.
7. Platja del Masnou (Maresme): La trobem entre Can Teixidor i Montgat, consta de 400 metres de platja.
8. Platja de Llevant, Barcelona (Barcelonès): Platja de 1.200 metres quadrats de sorra fina.
9. Cala Vallcarca, Sitges (Garraf): Platja aïllada d’uns 15 metres d’ample i 65 de llargada, davant una fàbrica de ciment.
10. Platja de les Salines, Cubelles (Garraf): Un tram de la platja de les salines està obert per anar-hi amb gossos tot l’any i sense restriccions horàries. Són 450 metres de platja de sorra fina.
11. Platja de la Riera d'Alforja, Cambrils (Baix Camp): El tram habilitat per gossos es troba al costat de la riera d'Alforja. S’han millorat les instal·lacions col·locant dutxes pels gossos. 
12. Cala del Cementiri, l'Ametlla de Mar (Baix Ebre): Cala urbana de 20 metres de llargada i 15 d’amplada. És una platja rocosa i té un fàcil accés tant a peu com amb cotxe. 
13. Platja de Bon Caponet, l'Ametlla de Mar (Baix Ebre): Platja en un indret semiurbà i tranquil. Té un terra pedregós i ple d’algues, pel que no és freqüentada per banyistes. Fa uns 50 metres de llargada i uns 14 d’amplada. 
14. Bassa de l'Arena, Deltebre (Baix Ebre): Platja gran i aïllada, de sorra fina i amb aigües tranquil·les. Té un fàcil accés amb cotxe.
15. Platja del Trabucador, Sant Carles de la Ràpita (Montsià): Platja oberta del 15 de juliol al 15 de setembre, té pàrquing i una longitud de 6,5 km. La trobem dins al Parc Natural del Delta de l’Ebre.
16. Platja de la Platjola, Alcanar (Montsià):És la única platja a la costa d’Alcanar apta per gossos. És una platja de còdols petits i té una longitud de 300 metres i una amplada d’entre 5 i 15 metres. 


Informació actualitzada Agost 2018

Arxivat a: Salut i Benestar
Etiquetat amb: Estiu normativa vacances viatjar

Comentaris

Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar