Alimentació

Ja a Albet... Sam's Field - Alimentació Natural

per Albet
05/11/2018

Sam's Field és una marca d'aliment natural d'alta gamma per gats i gossos. El seu catàleg inclou pinso baix en cereals (Low Grain), sense cereales (Grain Free) o sense gluten (Gluten Free). Recepta a base carn fresca, fruites i hortalisses, enfocada a minimitzar el risc d'intoleràncies i afavorir la digestibilitat amb la millor palatabilitat.

Arxivat a: Alimentació
Etiquetat amb: albet informa alimentacio animals geriatrics cadells gats gluten free gossos grain free natural problemes de pell
Llegir més...

Dieta BARF a gats i gossos

per Albet
21/08/2018

La dieta BARF (Aliments Crus Biològicament Apropiats) és una dieta per mascotes que es basa en el consum d’ossos i aliments crus (vegetals, carn i vísceres), es centra en imitar el que en condicions naturals menjarien els gossos, o els seus ancestres, els llops.

Arxivat a: Alimentació
Etiquetat amb: alimentacio gats gossos
Llegir més...

Com alimentar un Gos Adult

per Albet
04/01/2018

Saps com alimentar al teu gos? Rutines, pautes d’alimentació, tipus de croqueta o d’aliment, menjadores,… T’expliquem tot el que has de saber per alimentar correctament al teu gos adult.


Arxivat a: Alimentació
Etiquetat amb: alimentacio gossos
Llegir més...

Aliments prohibits pels gossos i gats

per Albet
29/11/2017

Et presentem una llista d’aliments, que tot i que per nosaltres poden ser d’ús quotidià o fins i tot imprescindible, en alguns casos, per les nostres mascotes poden arribar a ser mortals. 

Arxivat a: Alimentació
Etiquetat amb: alimentacio intoxicacio llet perills a casa prevencio urgencies vacances
Llegir més...

Com alimentar un cadell

per Albet
22/08/2016

Quins aliments poden menjar els gossos? Cada quan han de menjar els cadells? Quina quantitat han de menjar? En aquesta publicació parlarem de com alimentar al teu cadell

Arxivat a: Alimentació
Etiquetat amb: alimentacio cadells creixement deslletament lactancia llet
Llegir més...