SORTEIG TERCER ANIVERSARI BOTIGA ONLINE!

04-11-2019
En motiu del 3r aniversari de la botiga online d'Albet, durant el mes de Novembre, totes les comandes fetes per la nostra botiga online, d’import igual o superior a 200€ abans d’IVA, entraran al sorteig d’un àpat per dues persones al restaurant Atempo, del xef Jordi Cruz! 

*Per participar al concurs només cal:


-Ser client d’Albet SA

-Fer una comanda a través de la botiga online d’Albet d’import igual o superior a 200€ abans d’IVA, entre el dia 1 i 30 de novembre, ambdós inclosos. Com més gran sigui l’import de la comanda feta, més opcions d’obtenir el premi: Per comandes a partir de 200€, i per cada 200€ de comanda, rebràs 1 participació. Per comandes a partir de 600€, rebràs 1 participació extra.

Així:

Per una comanda mínima de 200€ obtindràs 1 participació.

Per una comanda mínima de 400€ obtindràs 2 participacions.

Per una comanda mínima de 600€ obtindràs 4 participacions (3 participacions per cada 200€ i 1 participació extra)

Per una comanda mínima de 800€ obtindràs 5 participacions (4 participacions per cada 200€ i 1 participació extra)

I així successivament.

(Els imports de comanda són ABANS D’IVA)

-EN CAP CAS s’acumularà l’import de diferents comandes, tot i fer-les amb minuts o hores de diferència. Així, dues comandes del mateix dia amb import de 199€ cadascuna, NO obtindran cap participació.

-Si un client vol saber el nombre total de participacions de les que ha disposat, pot sol·licitar-ho al correu csalamo@albet.es.

*Període de Validesa: El concurs serà vàlid del dia 1 al 30 de Novembre de 2019. S’anunciarà el nom del guanyador a partir del dia 4 de desembre de 2019.

*Bases Legals

L’empresa Albet SA amb domicili a C/Banyoles, 6, 08500 Vic CIF A08695389, organitza el concurs Et convidem a l’Atempo, restaurant del xef Jordi Cruz. El guanyador del concurs podrà gaudir de l’àpat La Nostra tradició en seqüència per dues persones al restaurant l’Atempo, del prestigiós xef Jordi Cruz, a Sant Julià de Ramis (Girona).

Per participar al concurs només cal:

-Ser client d’Albet SA

-Fer una comanda superior a 200€ (abans d’IVA) a través de la botiga online www.albet.es/distribucions . S’atorgaran participacions per participar al sorteig en funció del valor final de les comandes, tal i com es detalla anteriorment.

-La validesa del concurs serà de l’ 1 al 30 de Novembre a les 23:59h.

-El sorteig es durà a terme a partir del dimecres 4 de desembre. S’anunciarà el guanyador a les xarxes socials i es contactarà amb ell de forma privada. El nom del guanyador serà públic.

-Serà responsabilitat del guanyador del concurs contactar amb el restaurant per consultar disponibilitat.

 
L’empresa Albet S.A. es reserva el dret a realitzar canvis en el concurs per una causa justa o motius de força major, que impedeixin portar a terme el concurs de la forma en que recullen les presents bases. La participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, pel que la no acceptació de les mateixes, implica l’exclusió del participant.

Molta sort i... bon profit!TORNAR A NOTÍCIES