Adaptil Junior

14-02-2018
Adaptil® Junior, és la solució eficaç per aconseguir el confort en l’adaptació i educació dels cadells recent adoptats. Ajuda als cadells a sentir-se còmodes i segurs amb la seva nova família, de la mateixa manera que ho fan amb la seva mare.

Indicacions
Adaptil
® Junior està indicat per cadells recent adoptats amb l’objectiu d’ajudar a prevenir el plor de la nit, a reduir la por a quedar-se sols a casa així com als sorolls forts o als viatges en cotxe. Promou una millor socialització i millora l'aprenentatge

Funcionament d’Adaptil® Junior
Les gosses es comuniquen amb els seus cadells mitjançant feromones naturals alliberades de la zona mamària (a mode de "missatges reconfortants"). Aquestes feromones, proporcionen un fort senyal de confort i seguretat als cadells. 
Adaptil Junior no té efecte si el cadell no rep una educació o socialització adequades. En cas d’agressivitat cap a les persones o altres gossos, tampoc està recomanat el seu ús.

Quant de temps utilitzar-lo?
Es recomana col·locar el collar a partir de les 8 setmanes de vida i fins als 6 mesos d’edat, final del període de socialització. 
L’efecte del collar té una durada de 4 setmanes

Com utilitzar-lo?
Només cal ajustar el collar al coll del cadell i deixar-li posat durant 4 setmanes. El collar no s’ha de treure, excepte quan amb el bany s’utilitzi xampú o el gos nedi en aigua clorada.
Entre el coll i la pell del gos, no s’hi ha de poder col·locar més de 2 dits. Quan el collar contacte amb la pell de l’animal, la temperatura corporal del cadell escalfa el collar, causant la difusió de les feromones.
És important revisar periòdicament el collar per adequar-lo al creixement del cadell. 
Respecte el tipus de pelatge, la longitud del cabell (curt, mitjà o llarg) no té impacte en el seu efecte. 
El collar s’adapta fins a 37,5cm de diàmetre, el que correspondria aproximadament a un gos de fins a 15kg de pes.
Per saber-ne més consulta aquí.


TORNAR A NOTÍCIES